Acer Leap Ware este un nou smartwatch destinat celor activi; costă 139 euro și aduce numeroși senzori la pachet (Video)

1.627 ori
<b>Acer Leap Ware este un nou smartwatch destinat celor activi; costă 139 euro și aduce numeroși senzori la pachet (Video)</b>Odată cu lansarea camerei video Holo 360 capabilă de captură video la 360 grade, cei de la Acer au prezentat și smartwatch-ul Leap Ware - purtabil care cel puțin din punct de vedere al design-ului ne amintește de Pebble Time Round. Totuși, la nivel intern

Vă anunțam cu doar câteva momente în urmă despre noua cameră video Holo 360 ce tocmai a fost lansată de către Acer și care este un soi de hibrid smartphone-cameră. Pe lângă acest produs, compania taiwaneză a mai anunțat și smartwatch-ul Leap Ware - purtabil care cel puțin din punct de vedere al design-ului ne amintește de modelul Pebble Time Round ce debuta pe piață în toamna anului 2015.

Acer Leap Ware

Acest nou smartwatch este destinat persoanelor active ce doresc un produs relativ arătos care să ofere o monitorizare atentă a sesiunilor de jogging, exerciții fizice și alte activități sportive. La interiorul său primim un chipset MediaTek MT2523, dar și un așa numit bio-sensing chip cunoscut drept MT2511.

Acer Leap Ware

Se oferă suport pentru monitorizarea ritmului cardiac, al staminei, dar și a nivelului de stres sau oboseală. Acer Leap Ware măsoară și nivelul de expunere la raze UV, fiind compatibil cu terminale Android și iOS. Ceasul aduce o baterie care aparent promite de la 3 până la 5 zile de autonomie cu o singură încărcare, un cadran cu mărimea de 42 mm și curele de 20 mm ce pot fi schimbate cu altele vândute separat.

Prețul acestui smartwatch este de 139 euro și el va sosi pe plan european din a doua jumătate a anului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×