Aplicația Tumblr pentru Android primește o actualizare specială pentru tablete

921 ori
<b>Aplicația Tumblr pentru Android primește o actualizare specială pentru tablete</b>După ce Facebook, Twitter și Google+ au primit actualizări importante în ultima săptămână, acum este rândul aplicației Tumblr pentru Android să fie actualizata. Astfel, softul primește suport pentru tabletele Android și o interfață...

După ce Facebook, Twitter și Google+ au primit actualizări importante în ultima săptămână, acum este rândul aplicației Tumblr pentru Android să fie actualizata. Astfel, softul primește suport pentru tabletele Android și o interfață adaptată utilizării pe ecranul mare.

Noi elemente de layout sunt incluse aici, printre care și o pagină pentru tag-uri care arata ca un mozaic. Pentru cei care nu știu, Tumblr este o un serviciu de blogging cu interfața minimalista și care a devenit popular în ultima vreme. Aplicația este disponibilă gratuit și vine cu liste de followeri aranjate alfabetic, datorită acestui update. Aveți nevoie de Android 2.2 sau o versiune ulterioară pentru a rula softul. Interesant e că în vreme ce utilizatorii de tablete Android primesc această actualizare, cei de pe iPad mai au de așteptat.

Tumblr are peste 170 de milioane de vizitatori pe lună, fiind astfel unul dintre cele mai populare platforme de socializare din lume. Puteți posta clipuri video, fotografii, citate, linkuri, text și altele. Puteți utiliza și un widget de tip "create a post" asociat aplicației, pe care o veți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×