Aplicații Android pe Windows Phone? Microsoft ia În calcul această oportunitate

1.536 ori
<b>Aplicații Android pe Windows Phone? Microsoft ia În calcul această oportunitate</b>Cei de la The Verge și ZDNet afirmă că&nbsp;o sursă din cadrul Microsoft că firmă din Redmond ia în calcul permiterea rulării de aplicații Android în mod nativ pe Windows și chiar Windows Phone. &nbsp; Discuțiile sunt în faza incipientă,...

Cei de la The Verge și ZDNet afirmă că o sursă din cadrul Microsoft că firmă din Redmond ia în calcul permiterea rulării de aplicații Android în mod nativ pe Windows și chiar Windows Phone.

Discuțiile sunt în faza incipientă, deci mai sunt multe de rezolvat. Ideea ar fi să existe o metodă de virtualizare, un virtual machine compatibil cu Dalvik, care ar permite aplicațiilor Android să ruleze pe terminalele Windows 8 și Windows Phone. și BlackBerry a încercat ceva de acest gen când a lansat BB 10 OS, iar recent și Jolla a pornit o inițiativă similară cu Sailfish OS.

Ideea este de a profita de popularitatea aplicațiilor și jocurilor de pe Android, care ajung foarte greu pe Windows Phone și după prea mult timp. Evident nici dacă Microsoft pune în mișcare această inițiativă nimic nu garantează că aplicațiile hit vor ajunge imediat pe Windows Phone. Experiența celor de la Amazon și BlackBerry arata că e destul de greu să oferi aplicații Android pe o platformă aproape total diferită de OS-ul Google.

știm deja că Microsoft obține cam 10 dolari per device Android vândut. Oare încearcă ei să crească profitul?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×