Tizen a murit, trăiască Tizen! Asociația Tizen primește 15 noi membri

670 ori
<b>Tizen a murit, trăiască Tizen! Asociația Tizen primește 15 noi membri</b>Deși ultima oară când scriam despre Tizen, acest OS părea a fi în pragul anularii, iată că aflăm azi că asociația din spatele platformei a primit 15 noi membri în această săptămână. &nbsp; Printre problemele lui Tizen se...

Deși ultima oară când scriam despre Tizen, acest OS părea a fi în pragul anularii, iată că aflăm azi că asociația din spatele platformei a primit 15 noi membri în această săptămână.

Printre problemele lui Tizen se numără lipsa de suport din partea operatorilor de telefonie, care fie s-au ferit să adopte proiectul, fie s-au anunțat drept parteneri și apoi s-au retras. Noile companii alăturate acestei inițiative includ din această săptămână și pe Baidu, AccuWeather, SoftBank Mobile, Sprint, ZTE, Gamevil și Inside Secure.

Samsung este motorul din spatele acestui proiect, cu câteva sesiuni de prezentare menite să vadă lumina zilei la MWC 2014. Mă aștept să vedem și un telefon finalizat cu Tizen OS la bord și poate o lansare comercială a unui handset de acest gen. Sunt tare curios dacă Samsung va dovedi că există și viața după și fără Android.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×