Caută melodiile preferate pe telefonul Android direct din lockscreen cu widgetul Sound Search

3.273 ori
<b>Caută melodiile preferate pe telefonul Android direct din lockscreen cu widgetul Sound Search</b>Cu câteva zile în urma Google anunța integrarea în Google Now a sistemului de căutare de melodii "what&#39;s this song", rival pentru Shazam. Acum, această funcție primește propriul widget, care poate fi descărcat gratuit din Play Store. Pe...

Cu câteva zile în urma Google anunța integrarea în Google Now a sistemului de căutare de melodii "what's this song", rival pentru Shazam. Acum, această funcție primește propriul widget, care poate fi descărcat gratuit din Play Store. Pe numele său Sound Search for Google Play, acest soft este descris în rândurile următoare.

Shazam este celebru pentru recunoașterea melodiilor, dar are problema unui mic delay între momentul în care auzi melodia, urmat de deschiderea aplicației, apoi încărcarea sample-ului melodiei către server. în schimb, prin noul widget Google puteți doar să apăsați o dată pe ecran și va fi recunoscută imediat melodia. Sound Search poate fi integrat ca widget în lockscreen-ul de pe terminalele Android 4.2 și astfel recunoașteți melodii fără ca măcar să deblocați ecranul.

Sound Search

în plus, Sound Search se sincronizează cu toate terminalele voastre, astfel că melodia recunoscută aseară în bar pe telefon va fi disponibilă pentru achiziție pe tableta a doua zi. Sound Search for Google Play necesita minim Android 4.0 și poate fi descărcat din Play Store (US only) sau de aici (funcțional, testat).

Caută melodiile preferate pe telefonul Android direct din lockscreen cu widgetul Sound Search

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×