Reclamă video la un nou smartphone cu Windows Phone 7.8 - Alcatel One Touch View

1.270 ori
<b>Reclamă video la un nou smartphone cu Windows Phone 7.8 - Alcatel One Touch View</b>Ambițiile Alcatel sunt mari. Până acum nu i-am remarcat decât prin telefoanele ieftine cu Android, prin China comercializează și un smartphone middle-level cu hardware similar cu al lui Samsung Galaxy Nexus. Acum se pregătesc a aborda o nouă...

Ambițiile Alcatel sunt mari. Până acum nu i-am remarcat decât prin telefoanele ieftine cu Android, prin China comercializează și un smartphone middle-level cu hardware similar cu al lui Samsung Galaxy Nexus. Acum se pregătesc a aborda o nouă platformă - Windows Phone 7.8 de la Microsoft.

Este un pas logic la ora asta și pentru gama lor de produse. Nu există smartphone ieftin cu Windows Phone 8 și cred că Alcatel merge pe o politică a pașilor mărunți. Telefonul Alcatel One Touch View va debuta în Rusia, cât de curând. Specificațiile sale hardware sunt următoarele:

  • display de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesor single core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și fără slot pentru microSD;
  • cameră foto de 5 Megapixeli.

Prețul în Rusia se va ridica la aproximativ 226 dolari. Vine în o multitudine de culori și se adresează, mai ales, publicului tânăr. Un smartphone cu Windows Phone 7.8 mi se pare perfect pe partea de socializare, browsing. Specificațiile nu sunt chiar slabe pentru un telefon de 200 dolari, dar spațiul de stocare care în realitate este de 3 GB mi se pare destul de redus. Se mai adaugă 7 GB în cloud via SkyDrive.

Debutul telefonului în Rusia este de bun augur, probabil că va fi importat și în România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×