Masquerade/ MSQRD Review (iPhone SE): aplicaţia selfie cu măşti digitale care poate porni râsete şi o petrecere (Video)

2.272 ori
<b>Masquerade/ MSQRD Review (iPhone SE): aplicaţia selfie cu măşti digitale care poate porni râsete şi o petrecere (Video)</b>Există în App Store şi Play Store aşa numite "party apps", care adună oamenii în jurul unui ecran mic sau mare şi îi fac să râdă în hohote. Fie că e vreun joc enervant ca Flappy Bird sau vreo aplicaţie foto de adăugat OZN-uri în clipuri video..

Există în App Store şi Play Store aşa numite "party apps", care adună oamenii în jurul unui ecran mic sau mare şi îi fac să râdă în hohote. Fie că e vreun joc enervant ca Flappy Bird sau vreo aplicaţie foto de adăugat OZN-uri în clipuri video, astfel de softuri sunt virale. Iar unul a fost atât de apreciat încât l-a cumpărat Facebook. E vorba despre Masquerade, cunoscut şi că MSQRD şi testat de noi mai jos.

L-am testat pe iPhone SE şi aflaţi că aplicaţia e gratuită în App Store şi vine cu mai multe opţiuni şi funcţii decât varianta de pe Android. Practic avem o serie de filtre 3D în timp real, cu animaţii overlay la pachet şi emulate pe faţa voastră, în vreme ce folosiţi camera selfie, sau camera din spate, dacă vreţi să le aplicaţi pe altă persoană.

Facebook a cumpărat MSQRD în martie şi a implementat rapid funcţia Face Swap, care inversează fetele a doi oameni care se pozează împreună. Se pot aplica măşti precum cea a lui Batman din Batman versus Superman, puteţi trage cu lasere din ochi ca Superman, aplica o mască de zombie sau maimuţă, să vă puneţi flori în păr, o mască de spa, faţa lui Obama, o pălărie şi dreaduri de rasta şi zeci de alte efecte. De remarcat ca mişcările gurii si ochilor sunt preluate complet pe noua masca, printr-o detectare facială de excepţie.

Toate sunt haioase şi în vreme ce le aveţi aplicate digital vă puteţi fotografia sau filma, creând un nou GIF sau poză de profil Facebook. O aplicaţie haioasă pe care v-o recomandăm şi care primeşte un 9.3 din 10. O găsiţi aici în cazul iOS, sau aici dacă o căutați pentru Android.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×