Celebra interfață MIUI ajunge În Google Play sub formă de launcher - MiHome

1.849 ori
<b>Celebra interfață MIUI ajunge În Google Play sub formă de launcher - MiHome</b>Pentru a instala MIUI pe un device Android trebuie să recurgeți la diverse tips & tricks care vă vor lăsa fără garanție la smartphone. Noroc că acum a apărut o soluție la îndemâna tuturor. Se numește MiHome Launcher și tocmai ce a debutat...

Pentru a instala MIUI pe un device Android trebuie să recurgeți la diverse tips & tricks care vă vor lăsa fără garanție la smartphone. Noroc că acum a apărut o soluție la îndemâna tuturor. Se numește MiHome Launcher și tocmai ce a debutat în Google Play. O versiune beta vă semnalam în urmă cu câteva săptămâni și funcționa doar pe telefoanele cu Android 4.0.

Aduce interfața din MIUI fără a vă crea probleme legate de garanție. Normal că experiența oferită nu este la fel precum cea oferită de instalarea ROM-ul dedicat pe device sau cum se comportă un smartphone de-al lor. Pe twitter am primit la un moment da un răspuns oficial din partea lor în care se spunea că smartphone-urile lor nu vor sosi prea curând în Europa. Depinde și de succesul pe care-l vor avea în Asia și apoi să se gândească la extindere pe alte continente. CPU-ul de pe Galaxy S III va sosi și pe smartphone-ul quad-core Xiaomi cu MIUI pe post de sistem de operare.

Puteți încerca launcher-ul în funcție de versiunea Android de pe telefon:

1. Android 2.3 Gingerbread;
2. Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×