Lumigon T2, telefon cu sonorizare Bang & Olufsen primește preț și data de lansare În Europa!

2.225 ori
<b>Lumigon T2, telefon cu sonorizare Bang & Olufsen primește preț și data de lansare În Europa!</b>Vă amintiți poate că la MWC 2012, unde am fost prezenți în acest an ne-am împrietenit cu cei de la Lumigon, companie daneză, care ne-a prezentat un telefon numit T2. Terminalul a fost prezentat într-un hands on neoficial aici, iar danezii de la...

Vă amintiți poate că la MWC 2012, unde am fost prezenți în acest an ne-am împrietenit cu cei de la Lumigon, companie daneză, care ne-a prezentat un telefon numit T2. Terminalul a fost prezentat într-un hands on neoficial aici, iar danezii de la Lumigon revin azi cu detalii despre produs.

în martie aflăm că T2 este un telefon cu carcasa din oțel inoxidabil, un design premium minimalist și un display de 3.8 inch. Dotările sale includ și un CPU Snapdragon S2 de 1.4 GHz (single core), camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p, slot microSD, conectivitate infraroșu, Bluetooth, GPS și WiFi. Ce scoate în evidență telefonul este faptul că vine cu tehnologie audio Bang & Olufsen și rulează Android 4.0 ICS cu interfața personalizata.

Lumigon ne-a comunicat și că până la finalul verii produsul va sosi în Europa și Asia și că va avea un preț de 500 - 600 de euro, fără taxe. Telefonul va fi disponibil pe alb sau negru și vine la pachet cu o funcție Vault, care păstrează date securizate într-o zonă ascunsă a telefonului, un soi de seif dacă vreți. Lumigon T2 dispune acum și de o funcție specială care îi permite ecranului sau să opereze fără probleme în bătaia soarelui. Puteți admira telefonul mai jos:

Lumigon T2
Lumigon T2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×