Google Inbox primeşte o actualizare cu integrare Google Calendar

944 ori
<b>Google Inbox primeşte o actualizare cu integrare Google Calendar</b>Nu doar Giphy a primit un update astăzi, ci și Google Inbox. Noua actualizare ne aduce integrarea cu evenimentele din Google Calendar, atât pe iOS, cât și pe platforma Android. De asemenea, avem acum la dispoziție și suportul pentru partajarea de link-uri

Soluţia Inbox by Gmail este o aplicaţie email pentru Android şi iOS, dar ea şi-a făcut apariţia şi pe Chrome, Firefox şi Safari. Azi aflăm că această soluţie oferă şi integrare cu evenimentele din Google Calendar.

Marea problemă a multitaskerilor o reprezinta schimbările de program, mai ales când se primesc multiple emailuri de la persoane care îşi schimbă planurile brusc. Prin actualizarea lui Inbox, veţi vedea toate schimbările de program asociate lui Calendar într-o singură zonă, pentru o mai buna organizare. Astfel veţi fi la curent cu faptul că şedinţa cu părinţii a fost mutată de 4 ori sau că o întâlnire de afaceri a avut locul de organizare schimbat.

Inbox a primit şi suport pentru partajare de linkuri către aplicaţie, folosind funcţiile native de sharing de pe iOS sau Android. Şi extensia Chrome Google Inbox va oferi aceleaşi noutăţi pe desktop. Tot ca o noutate, Inbox e acum mai bine optimizat în lucrul cu newsletterele. Acesta aplicaţie a debutat în 2014 şi e axată pe îmbunătăţirea productivităţii la nivel de email.

Iata si de unde puteti descarca Inbox:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×