Sănătatea din România primeşte un upgrade prin DOXTAR, platformă digitală medicală pentru o a doua opinie

1.871 ori
<b>Sănătatea din România primeşte un upgrade prin DOXTAR, platformă digitală medicală pentru o a doua opinie</b>E cunoscut faptul că sistemul de sănătate din România scârţâie şi e departe de o digitalizare adecvată lui 2019. Noroc cu proiectele private, care mai aduc o speranţă pacienţilor. În această săptămână a debutat DOXTAR

E cunoscut faptul că sistemul de sănătate din România scârţâie şi e departe de o digitalizare adecvată lui 2019. Noroc cu proiectele private, care mai aduc o speranţă pacienţilor. În această săptămână a debutat DOXTAR, o platformă digitală dezvoltată în România şi care îţi oferă o a doua opinie medicală despre problemele tale de sănătate, direct de la experţii din afară.

DOXTAR

Începând de azi pacienţii care au nevoie de sfaturi le pot obţine prin DOXTAR. Studiile Eurostat arată că în 2015, 9.4% dintre români au raportat nevoi medicale neacoperite din cauza costurilor, distanţei faţă de doctor sau listelor de aşteptare. Procentul e aproape de 3 ori mai mare decât media UE. DOXTAR vrea să rezolve problemele.

DOXTAR

Răspunsul vine pe platformă în cel mult 48 de ore, iar pacienţii plătesc doar interacţiunea digitală, fără alte costuri. Preţul este stabilit de medic, fiind cu până la 20% mai mic decât preţul mediu al unei consultaţii la cabinet. DOXTAR se găseşte ca aplicaţie în App Store şi Play Store şi permite crearea unui profil sau dosar medical, cu toate datele tale importante despre sănătate. 

Platforma va integra în perioada următoare şi suport audio şi video. În a doua parte a anului va deveni funcţională o versiune în limba engleză a platformei, astfel încât medicii să poată fi accesaţi şi de pacienţi din afară. În acest moment 19 medici din ţară şi străinătate vă stau la dispoziţie acoperind specializări ca diabet, oncologie, neurologie, ORL, psihiatrie pediatrică, medicina muncii, medicină internă.

Trebuie să încărcaţi dovezile diagnosticului pe site sau aplicaţie şi veţi primi o a doua opinie. DOXTAR se poate accesa 24 din 24. Platforma este creată cu susținerea Graffiti PR, Active Power Solutions și LIFE IS HARD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×