Huawei Nova 4 primește o randare concept; Vedem cum arată telefonul cu decupaj în ecran pentru camera selfie

1.246 ori
<b>Huawei Nova 4 primește o randare concept; Vedem cum arată telefonul cu decupaj în ecran pentru camera selfie</b>În vreme ce Samsung Galaxy A8s, primul telefon al sud-coreenilor ce va aduce un decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie tocmai ce și-a dezvăluit dotările hardware, iată că rivalul Huawei ce va opta pentru un decupaj similar

La doar câteva momente de la dezvăluirea specificațiilor lui Samsung Galaxy A8s, primul telefon al sud-coreniilor ce va adopta un decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie iată că și modelul rival de la Huawei, adică Nova 4 bifează o scăpare. În cazul de față avem de-a face cu o randare concept din partea lui Benjamin Geskin care a preluat informațiile din ultima vreme și le-a transpus într-o imagine detaliată.

Huawei Nova 4

Din câte se poate observa, telefonul este similar lui Honor Magic 2 privit din spate, acolo unde avem un panou din sticlă și o cameră triplă amplasată vertical în colțul din stânga. În față lucrurile devin interesante pentru că muchia de sus a panoului frontal a fost redusă la maxim și pentru că acum apare un decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie.

Nu același lucru se poate spune și despre zona de sub ecran care este păstrată, având câțiva mm. Potrivit speculațiilor recente, noul telefon din seria Nova ar putea sosi cu procesor Kirin 970 sau Kirin 710, cu 6 GB RAM, 128 GB de stocare flash și ecran generos de peste 6 inch, probabil unul IPS cu rezoluție Full HD.

Lansarea acestui model are loc luna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×