Reduceri și Campanii Online #186: Azi eMAG, Cel, Altex, QuickMobile [...]

1.068 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #186: Azi eMAG, Cel, Altex, QuickMobile [...]</b>Weekend-ul este aici și dacă vreți să profitați de ceva reduceri ați ajuns fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi o nouă ediție Reduceri și Campanii Online. Au demarat deja multe promoții speciale de Valentine's Day

Weekend-ul este aici și dacă vreți să profitați de ceva reduceri ați ajuns fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi o nouă ediție Reduceri și Campanii Online. Au demarat deja multe promoții speciale de Valentine's Day, iar eMAG chiar desfășoară o campanie tematică ce implică reduceri de weekend. Descoperiți toate noutățile mai jos alături de un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Cei care urmăresc de ceva vreme achiziția lui Samsung Galaxy S9+ trebuie să știe că în aceste zile handset-ul are parte de o reducere specială în oferta celor de la PC Garage. Aceștia îl afișează la un preț de 2.849 lei și este vorba despre varianta ce oferă 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Are un display imersiv cu margini curbate, cameră duală în spate și de curând a primit Android Pie și pe plan local! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×