După Dark Mode vine şi Red Mode, Blue Mode şi altele; Opera popularizează această funcţionalitate în browserul său Android

1.667 ori
<b>După Dark Mode vine şi Red Mode, Blue Mode şi altele; Opera popularizează această funcţionalitate în browserul său Android</b>Dacă toată lumea vorbeşte despre Dark Mode şi Night Mode, iată că vine Opera implementând o sumedenie de alte moduri de culoare în browserul său de pe Android. Mai nou avem Red Mode, Blue Mode şi Purple Mode, dar

Dacă toată lumea vorbeşte despreDark Mode şi Night Mode, iată că vine Opera implementând o sumedenie de alte moduri de culoare în browserul său de pe Android. Mai nou avem Red Mode, Blue Mode şi Purple Mode, dar şi Green Mode.

Opera for Android

În ultima vreme s-a vorbit mult despre Dark Mode în Facebook, Instagram sau Gmail pe Android 10. iOS 13 a adus Dark Mode şi pe iPhone-uri luna trecută. Acum Opera for Android vrea să propună altceva şi pe lângă selecţia de interfeţe întunecate sau luminoase, adăugă şi culori. Noua interfaţă se numeşte "Squircles", o denumire asociată pătratelor cu colţuri rotunjite.

Opera for Android

Ştiu că penultima interfaţă Samsung, Samsung Experience folosea din plin aşa ceva. În fine, revenind la Opera, varianta sa nouă pentru Android, v54 vine cu un nou UI. Acesta aduce muchii mai puţin angulare, mai rotunjite şi un design modern cu nuanţe plate. Putem alege între scheme de culoare gri, roşii, albastre, verzi sau mov. Fiecare dintre ele are sub variante Light şi Dark, deci în total avem 10 versiuni.

Opera for Android

Practic Opera propune un soi de accente şi teme aici, mai degrabă decât "Moduri". Opera a crescut dincolo de experienţa clasică de browsing, oferind şi funcţii extra, precum VPN gratuit integrat şi chiar un wallet pentru criptomonede. Ele pot fi accesate mai rapid acum fiind puse la îndemână ambele funcţii. Opera nu uită să se laude şi că a introdus un Dark Mode cu multă vreme înainte de Android şi iOS.

Browserul a ajuns la versiunea Opera 54 (download de AICI) şi a fost lansat pe 22 octombrie 2019. Suportă plăţi în Bitcoin şi TRON, ca monede virtuale. Are şi animaţii reduse pentru a se mişca mai rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×