Dark Mode chiar ajută la economisirea energiei pe iPhone-urile cu panouri OLED!

1.783 ori
<b>Dark Mode chiar ajută la economisirea energiei pe iPhone-urile cu panouri OLED! </b>Una dintre cele mai interesante funcții incluse în iOS 13 este cu siguranță "Dark Mode" - tema de culoare întunecată care promite și avantaje la nivel de eficiență energetică. Pentru a afla exact câtă energie este economisită prin aplicarea

Una dintre cele mai interesante funcții incluse îniOS 13 este cu siguranță "Dark Mode" - tema de culoare întunecată care promite și avantaje la nivel de eficiență energetică. Pentru a afla exact câtă energie este economisită prin aplicarea acestui mod special, cei de la PhoneBuff au pus la cale un test detaliat pe care îl vedeți mai jos în format video și despre care discutăm în continuare.

Aflăm că testul implică două terminale iPhone XS ce rulează aceeași versiune software. Unul are activat Dark Mode în vreme ce telefonul cu numărul 2 are activată tema implicită, cea cu fundaluri albe. Înainte de a se trece la testele propriu-zise, suntem informați că ambele device-uri de aici au avut luminozitatea setată la 200 unități nits.

Astfel ar putea exista diferențe de autonomie de la caz la caz în funcție de luminozitatea setată. De asemenea, trebuie precizat că în cadrul acestor teste s-au folosit doar aplicații ce beneficiază de fundaluri întunecate precum mesagerie, YouTube sau Twitter. Vedem rând pe rând cum se prezintă bateria după anumite intervale, iar la final descoperim că iPhone-ul pe care a fost activat Dark Mode încă mai avea 30% baterie, în vreme ce iPhone-ul cu "light mode" activ avea bateria complet epuizată.

Ce reiese de pe urma acestui test este că Dark Mode este într-adevăr de ajutor la economisirea energiei în special pe iPhone-urile cu panouri OLED și probabil la fel așa stau lucrurile și pe Android. Voi ați remarcat o autonomie mai bună de când folosiți Dark Mode?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×