Facebook Messenger primește suport pentru plăți PayPal; momentan doar în SUA

1.050 ori
<b>Facebook Messenger primește suport pentru plăți PayPal; momentan doar în SUA</b>O funcție pe care cei de la Facebook au adus-o la pachet cu aplicația Messenger acum ceva timp, a fost și posibilitatea de a realiza transfer de bani folosind un card de credit. De astăzi în schimb, utilizatorii au la dispoziție funcția de realizare a

Cu ceva timp în urmă cei de la Facebook au adus suport pentru transfer de bani folosind datele cardului de credit, iar de astăzi primim și posibilitatea de a realiza plăți via PayPal. Acest din urmă serviciu de transfer este integrat direct în aplicația de mesagerie, și aflați că pentru moment doar utilizatorii din SUA vor putea utiliza acest feature, urmând ca pe viitor să îl vedem disponibil și pentru alte regiuni.

PayPal Messenger

Aplicația ne va permite adăugarea unui cont de PayPal foarte rapid, și ulterior vom primi și notificări cu privire la plățile realizate sau cele primite direct în Facebook Messenger. După cum probabil știți, Facebook a primit de curând și secțiunea Marketplace ce permite postarea de anunțuri pentru vânzarea obiectelor de care nu mai avem nevoie, și totodată achiziția de produse listate de către alți utilizatori ai aplicației.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×