Aplicaţia Prisma primeşte suport pentru filtre video, urmează şi GIF-uri în curând; Deocamdată doar pe iOS

1.013 ori
<b>Aplicaţia Prisma primeşte suport pentru filtre video, urmează şi GIF-uri în curând; Deocamdată doar pe iOS</b>Înainte ca Pokemon GO să ajungă în mainstream, exista o altă aplicație ce făcea furori printre utilizatorii de pretutindeni. Este vorba despre Prisma, o aplicație ce ne aduce posibilitatea de a aplica inedite efecte vizuale asupra fotografiilor nostre,

Faimoasa aplicaţie de filtre foto Prisma a primit în sfârşit şi suport pentru video, în cel mai nou release al său pentru iOS. Aplicaţia a devenit populară în această vară, permiţând transformarea fotografiilor în opere de artă ce aduceau cu desene manga, anime sau picturi celebre. Multe milioane de descărcări mai târziu, softul primeşte şi un update important.

Prisma

Acum utilizatorii versiunii iOS de Prisma pot transforma clipuri video lungi de până la 15 secunde în animaţii cu filtre aplicate. Pentru început avem 9 stiluri de filtre şi avem de aşteptat pentru că algoritmii AI, serverele Prisma si hardware-ul de iPhone să realizeze modificările frame cu frame. Un astfel de clip modificat poate fi văzut mai jos.

O filmare normală poate deveni o secvenţă de film Scanner Darkly imediat, iar o după amiază banală poate fi un adevărat comic book în mişcare. Clipurile pot fi filmate direct din aplicaţie sau procesate din Camera Roll. Va fi nevoie de un device cu iOS 10 pentru acest tip de modificări, iar procesul ar dura în jur de un minut sau chiar mai mult.

Deocamdată pe Android nu a sosit în această funcţie, iar pe viitor vom vedea şi un GIF Creator implementat în Prisma. Aplicația e în App Store gratuit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×