Google Photos a trimis video-urile tale private spre alți utilizatori, la exportarea prin Takeout

1.855 ori
<b>Google Photos a trimis video-urile tale private spre alți utilizatori, la exportarea prin Takeout</b>Cel mai nou scandal legat de intimitatea utilizatorilor are legătură cu Google sau mai bine zis Google Photos. De această dată Google a trimis videoclipurile tale private spre alți utilizatori, printr-o

Cel mai nou scandal legat de intimitatea utilizatorilor are legătură cu Google sau mai bine zis Google Photos. De această dată Google a trimis videoclipurile tale private spre alți utilizatori, printr-o "greșeală de procesare". Aparent au fost exportate în mod incorect video-uri spre arhivele unor alți utilizatori. 

Acest glitch s-a petrecut pe 21 noiembrie 2019 și a fost reparat după 4 zile, pe 25 noiembrie. I-a afectat doar pe cei care au folosit funcționalitatea Google Takeout pentru a face un export de tip "Download Your Data", incluzând conținut din Photos. Cei care au ales să își descărce toate datele din Photos au putut să se trezească cu clipurile altora în arhiva lor.

Vestea semi-bună ar fi că video-urile sunt incomplete sau incomplet randate, cu erori. Google a recunoscut problema și le-a spus celor de la 9to5Google că doar 0.01% din utilizatorii Photos care au activat Takeout au fost afectați. Având în vedere că Google Photos se află pe mai bine de 1 miliard de telefoane la ultima verificare, chiar și acel procent e îngrijorător.

Google promite că problema a fost rezolvată și a făcut și o analiză pentru a găsi bugul și a-l eradica complet. Utilizatorii afectați de glitch vor fi notificați și vor primi scuze de la Google, care le va oferi încă un export de date bine realizat de data asta. Google recomandă și să ștergeți video-urile exportate pe final de noiembrie 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×