Google Maps include de astăzi noi metode de raportare a incidentelor din trafic

1.596 ori
<b>Google Maps include de astăzi noi metode de raportare a incidentelor din trafic</b>Încă de la începutul acestui an Google Maps a început să împrumute funcții de la Waze, printre care și notificări pe hartă pentru radarele poliției dar și avertizări acustice. Acum asistăm la introducerea funcționalității ce permite noi

Încă de la începutul acestui an Google Maps a început să împrumute funcții de la Waze, printre care și notificări pe hartă pentru radarele poliției dar și avertizări acustice. Acum asistăm la introducerea funcționalității ce aduce noi metode de raportare a incidentelor. Se pot raporta zone de construcții pe hartă, benzi închise, dar și automobile imobilizate sau obiecte ajunse pe carosabil ce trebuie ocolite.

Toate aceste obstacole vor fi afișate în Google Maps și raportarea se face prin apăsarea butonului "+" din interfața aplicației precum puteți vedea reprezentat în animația gif de mai sus. Aflăm că această funcție va debuta la nivel global pe Android și iOS încă din această săptămână. 

Pe iOS apare și funcție de raportat accidente, radare și ambuteiaje - ceva ce s-a dovedit a fi foarte popular printre utilizatorii Android și care acum apare și pe iPhone-uri. Mai jos aveți link-uri pentru descărcarea lui Google Maps pe telefon:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×