Google Chrome Canary le permite acum utilizatorilor partajarea clipboard-ului între Android și PC

875 ori
<b>Google Chrome Canary le permite acum utilizatorilor partajarea clipboard-ului între Android și PC</b>Aflăm astăzi detalii despre o noutate cu adevărat interesantă adusă de ultima versiune Chrome Canary și anume funcția de partajare a clipboard-ului între device-ul Android și PC-ul deținut. În cazul în care aveți nevoie de un

Aflăm astăzi detalii despre o noutate cu adevărat interesantă adusă de ultima versiune Chrome Canary și anume funcția de partajare a clipboard-ului între device-ul Android și PC-ul deținut. În cazul în care aveți nevoie de un reminder, aflați că acest "Canary" este o versiune a browser-ului Chrome ce se lansează zilnic și automat pentru platformele Mac și Windows, fiind release-ul inițial din evoluția lui Chrome (Canary - Dev - Beta - Stable).

Chrome Canary

Revenind la noutatea de astăzi, partajarea clipboard-ului ne permite sincronizarea textului de pe PC către telefonul Android. Pentru a vă putea bucura de această funcționalitate va trebui ca mai întâi să accesați adresa chrome://flags de unde veți căuta și activa următoarele flag-uri:

  • Enable receiver device to handle shared clipboard feature
  • Enable shared clipboard feature signals to be handled
  • Sync Clipboard Service

Chrome Canary

Odată făcut acest pas, va trebui să redeschideți Chrome. Mai apoi puteți selecta textul de pe orice pagină web și la un click dreapta veți vedea opțiunea "Trimite text către <numele device-ului>". Ce trebuie să știți este că această opțiune funcționează doar dacă aveți Chrome Canary instalat atât pe PC, cât și pe telefonul Android. De asemenea trebuie să fiți logați în ambele aplicații în același cont Google. 

Descărcare:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×