Google Photos primeşte funcţia Color Pop, care aduce culoare în fotografii alb negru (Download APK aici)

2.191 ori
<b>Google Photos primeşte funcţia Color Pop, care aduce culoare în fotografii alb negru (Download APK aici)</b>În cadrul conferinței Google I/O 2018 cei de la Google au oferit și o prezentare pentru noutățile aduse lui Google Photos, printre acestea numărându-se și funcția Color Pop. Aceasta permite colorarea unei fotografii alb negru printr-un procedeu

Google a prezentat o sumedenie de noutăţi în cadrul lui Google I/O 2018 şi poate că nu le-aţi reţinut chiar pe toate, mai ales pe cele legate de Google Photos. Probabil au fost eclipsate de noutăţile la nivel de AI şi Google Duplex. Cert e că una dintre funcţiile noi, Color Pop a ajuns în Photos şi e deja folosită cu rezultate spectaculoase. Aveţi mostre mai jos.

Google Photos

Folosind AI-ul, Color Pop va scoate în evidenţă un subiect colorându-l, în vreme ce fundalul rămâne alb-negru. Practic cine are o fotografie alb negru o poate face color, sau doar anumite zone din ea să fie colorate. O funcţie similară descoperise şi colegul Alex pe telefonul Motorola Moto X4, în cadrul aplicaţiei Camera. Reţineţi că nu toţi utilizatorii au acces la această funcţie, doar câţiva norocoşi semnalând-o pe Reddit. Varianta 3.20 ar fi cea care aduce această noutate.

Vestea bună e că dacă nu aţi primit oficial actualizarea, puteţi descărca APK-ul cel mai nou de aici. Google subliniază că nu puteţi folosi Color Pop pe orice fotografie, mai ales pe una veche alb-negru. Ea trebuie să fie uşor de identificat de către serverele Google pentru o editare mai ușoară. Odată ce e detectată compatibilitatea veţi avea o sugestie de editare în tabul Assistant.

Un efect spectaculos mai ales când îl combinăm cu Portrait. Aşteptaţi-vă la rezultate excelente mai ales pe Google Pixel 3 la toamnă, dacă primeşte iarăşi un upgrade de software al camerei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×