Google Photos primeşte funcţia Color Pop, care aduce culoare în fotografii alb negru (Download APK aici)

2.650 ori
<b>Google Photos primeşte funcţia Color Pop, care aduce culoare în fotografii alb negru (Download APK aici)</b>În cadrul conferinței Google I/O 2018 cei de la Google au oferit și o prezentare pentru noutățile aduse lui Google Photos, printre acestea numărându-se și funcția Color Pop. Aceasta permite colorarea unei fotografii alb negru printr-un procedeu

Google a prezentat o sumedenie de noutăţi în cadrul lui Google I/O 2018 şi poate că nu le-aţi reţinut chiar pe toate, mai ales pe cele legate de Google Photos. Probabil au fost eclipsate de noutăţile la nivel de AI şi Google Duplex. Cert e că una dintre funcţiile noi, Color Pop a ajuns în Photos şi e deja folosită cu rezultate spectaculoase. Aveţi mostre mai jos.

Google Photos

Folosind AI-ul, Color Pop va scoate în evidenţă un subiect colorându-l, în vreme ce fundalul rămâne alb-negru. Practic cine are o fotografie alb negru o poate face color, sau doar anumite zone din ea să fie colorate. O funcţie similară descoperise şi colegul Alex pe telefonul Motorola Moto X4, în cadrul aplicaţiei Camera. Reţineţi că nu toţi utilizatorii au acces la această funcţie, doar câţiva norocoşi semnalând-o pe Reddit. Varianta 3.20 ar fi cea care aduce această noutate.

Vestea bună e că dacă nu aţi primit oficial actualizarea, puteţi descărca APK-ul cel mai nou de aici. Google subliniază că nu puteţi folosi Color Pop pe orice fotografie, mai ales pe una veche alb-negru. Ea trebuie să fie uşor de identificat de către serverele Google pentru o editare mai ușoară. Odată ce e detectată compatibilitatea veţi avea o sugestie de editare în tabul Assistant.

Un efect spectaculos mai ales când îl combinăm cu Portrait. Aşteptaţi-vă la rezultate excelente mai ales pe Google Pixel 3 la toamnă, dacă primeşte iarăşi un upgrade de software al camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×