Google Photos v3.12 inspectat de AndroidPolice; Fotografii la rezoluție originală gratuit și pentru alte modele de telefoane decât Pixel?

1.141 ori
<b>Google Photos v3.12 inspectat de AndroidPolice; Fotografii la rezoluție originală gratuit și pentru alte modele de telefoane decât Pixel?</b>Era greu de imaginat că luna ianuarie va trece fără să aflăm ce noutăți pregătește Google pentru aplicația Photos, acesta fiind unul dintre cele mai actualizate titluri din portofoliul marelui G. Aflăm prin intermediul celor de la AndroidPolice

Așa cum era de așteptat, luna ianuarie nu trece fără să aflăm și câteva informații despre noutățile pe care Google le pregătește pentru Photos, cea mai actualizată aplicație din portofoliu și probabil cea mai populară totodată. Dacă anterior eram informați despre funcția ce ne va permite ștergerea obiectelor nedorite din fotografii, astăzi aflăm cu ce se mai laudă Photos în versiunea cu numărul v3.12.

Prin intermediul celor de la AndroidPolice care au realizat un teardown acestei aplicații, descoperim că Google are în plan oferirea unui suport mai bun pentru stocarea pe carduri microSD. Nu știm exact la ce se referă acest suport, asta pentru că în afară de abilitatea standard de suport a cardurilor SD și cea a expune folderele specifice acestor medii de stocare, nu există extra avantaje cunoscute.

În afară de această noutate, Google mai plănuiește să ofere coduri promoționale pentru extra spațiu de stocare gratis ce va fi folosit pentru stocarea fotografiilor la calitate originială. Modul în care compania va oferi aceste coduri nu este cunoscut pentru moment, dar ar putea fi o legătură cu un program de recompense pentru contribuțiile aduse de utilizatori în Google Maps, sau poate înțelegeri cu unii producători de telefoane.

În cazul în care vreți să testați release-ul Google Photos v3.12, aveți aici apk-ul pentru descărcare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×