Google I/O 2018: Google Photos primeşte scanare de documente, funcţie de colorare a fotografiilor alb-negru

992 ori
<b>Google I/O 2018: Google Photos primeşte scanare de documente, funcţie de colorare a fotografiilor alb-negru</b>De pe scena conferinței Google I/O 2018 nu puteau lipsi noutățile legate de Photos, una dintre cele mai actualizate aplicații din portofoliul marelui G. Astfel celebrul software de afișare a fotografiilor și de editare totodată, a primit funcții

Pe lângă prezentarea beta-ului de Android P, cu AI implicat la nivel de baterie şi a unei evoluţii de Google Assistant, marele G a mai prezentat şi o nouă versiune de Google Photos. Are câteva funcţii utile, dar le-aş numi mai mult de "bun simţ", pentru că le văzusem şi pe alte aplicaţii până acum.

Google Photos procesează miliarde de fotografii pe zi, fiind una dintre cele mai utilizate soluţii foto din lume. Este o soluţie competentă şi pentru backup de fotografii şi partajare de galerii. Ce aduce Google nou de această dată? O funcţie AI care foloseşte recunoaştere facială va permite să partajaţi fotografiile fix cu persoanele care apar în imagini şi sunt recunoscute de AI.

Sunt noutăţi şi la editarea foto, precum posibilitatea de a realiza o desaturare a fundalului pentru a scoate în evidenţă ce e în prim plan. Apar şi alte efecte noi, filtre şi extra opţiuni de editare. Google Photos poate scana şi documente, integrand câmpuri editabile de text şi o opţiune pentru exportare PDF. Am înţeles şi că noua versiune de Photos va încerca să aducă culoare în fotografiile alb-negru, în măsura posibilităţilor.

O altă funcţie sugerează ajustări de expunere şi modalităţi de a îmbunătăţi o fotografie. Noutăţile vor apărea pe aplicaţia Photos de pe iOS şi Android, dar nu știm cand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×