Google Photos primeşte o actualizare ce îi aduce noi funcţii de editare foto şi navigare îmbunătăţită

1.206 ori
<b>Google Photos primeşte o actualizare ce îi aduce noi funcţii de editare foto şi navigare îmbunătăţită</b>Aplicaţia Google Photos, devenită &icirc;nlocuitor de galerie stock pe multe terminale Android a primit astazi o actualizare, care &icirc;i aduce un nou mecanism de navigare şi noi funcţii de editare foto. &nbsp; Softul ajunge la versiunea 1.15 şi...

Aplicaţia Google Photos, devenită înlocuitor de galerie stock pe multe terminale Android a primit astazi o actualizare, care îi aduce un nou mecanism de navigare şi noi funcţii de editare foto.

Softul ajunge la versiunea 1.15 şi poate fi descărcat de aici. A dispărut şi secţiunea Collections, care acum e numită Albums. Primim o bară navigationala în zona inferioară, similară cu cea din Google+, iar navigarea între secţiunile aplicaţiei se face mai rapid şi intuitiv. Nu mai puteţi face swipe pentru a face trecerea între ele, iar noua bară de navigare e statică.

 Google Photos primeşte o actualizare ce îi aduce noi funcţii de editare foto şi navigare îmbunătăţită

În ce priveşte editarea, acum puteţi modifica mai rapid şi eficient o serie de fotografii. Practic rămânem în modul de edirare, aplicăm funcţia de înlăturare a ochilor roşii spre exemplu şi apoi continuăm cu următoarea fotografie, fără a părăsi editorul. Există acum şi funcţia Revert to Original şi un nou selector de aspect ratio cu opţiuni precum Original, Square, 16:9 sau 4:3.

Putem face şi drag and drop cu un dreptunghi în zona în care dorim să facem crop. Puteţi considera aceste noutăţi un premiu de consolare pentru casarea lui Picasa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×