Google Photos 2.0 aduce suport pentru opţiuni de sortare a albumelor pe Android

1.062 ori
<b>Google Photos 2.0 aduce suport pentru opţiuni de sortare a albumelor pe Android</b>Una dintre cele mai actualizate aplicații din portofoliul celor de la Google este cu siguranță Photos. Această aplicație de tip galerie foto ajunge astăzi la versiunea 2.0 - update ce include printre altele și suportul pentru sortarea albumelor stocate

Google Photos 2.0 a debutat în mod curios întâi pe iOS săptămâna trecută, pentru ca apoi să ajungă şi pe Android acum. Cea mai mare noutate e în sfârşit implementarea unei metode eficiente de a sorta fotografiile şi clipurile video în albume. Există şi câteva modificări mai minore, iar totul e detaliat mai jos.

Google Photos

Până acum, utilizatorii lui Google Photos nu aveau vreo modalitate de a sorta albume foto pe mobil, decât prin drag and drop al unor conţinuturi. Varianta 2.0 permite sortarea după cele mai vechi, noi sau recent adăugate cadre/galerii. Pentru organizare se folosesc datele EXIF ale fotografiilor şi clipurilor şi aflaţi că există şi o opţiune Custom pentru cei care vor să facă aranjamentul manual.

Pentru a accesa zona de sortare, intraţi în album, apăsaţi pe meniul overflow şi apoi "Edit Album". Ultimul icon din dreapta oferă acces la modul de sortare, iar acest proces va fi sincronizat pe toate terminalele voastre. Din păcate, spre deosebire de versiunea iOS, aplicaţia Android nu are şi posibilitatea de a alege un nou thumbnail pentru fețele persoanelor în zona People.

Găsiţi versiunea 2.0 aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×