Google pregătește o platformă de comunicare business ce va îngloba funcții de la Gmail, Hangouts

542 ori
<b>Google pregătește o platformă de comunicare business ce va îngloba funcții de la Gmail, Hangouts</b>Este știut faptul că Google a dezvoltat sau achiziționat multe aplicații utile de-a lungul anilor, printre cele mai notabile fiind soluții precum Search, Gmail, YouTube, Maps, Waze, sau Google Assistant

Este știut faptul că Google a dezvoltat sau achiziționat multe aplicații utile de-a lungul anilor, printre cele mai notabile fiind soluții precum Search, Gmail, YouTube, Maps, Waze, sau Google Assistant. Toate acestea au permis logarea folosind aceleași date de utilizator și în plus, în mod complet gratuit. Acum descoperim că marele G mai pregătește o aplicație, de această dată una business. 

Potrivit publicației The Information, Google lucrează la o nouă platformă de comunicare/mesagerie ce va îngloba funcții populare din aplicații precum Gmail, Drive sau Hangouts - scopul fiind acele de a crea o soluție menită să concureze mai eficient cu platforma Microsoft Teams și cu Slack.

Este ceva adresat segmentului business și din datele pe care le mai aflăm, acest proiect va include și suport pentru aplueri video Hangouts Meet, dar și pentru mesagerie Hangouts Text. Va fi inclusă în colecția de aplicații G Suite și sunt șanse mari să o vedem lansată sau măcar prezentată în primăvară atunci când are loc conferința dezvoltatorilor Google I/O 2020. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×