Google Camera 7.1 este aici și vine cu noutăți interesante la pachet; UI mai aerisit și funcții de sharing

1.444 ori
<b>Google Camera 7.1 este aici și vine cu noutăți interesante la pachet; UI mai aerisit și funcții de sharing</b>În așteptarea debutului lui Pixel 4 de pe 15 octombrie descoperim faptul că Google tocmai ce a lansat o variantă stabilă a aplicației Camera 7.1, software ce va sosi pe noul telefon. Avem destul de multe noutăți, inclusiv

În așteptarea debutului lui Pixel 4 de pe 15 octombrie descoperim faptul că Google tocmai ce a lansat o variantă stabilă a aplicației Camera 7.1, software ce va sosi pe noul telefon. Avem destul de multe noutăți, inclusiv la nivel vizual, dar și opțiuni pentru sharing-ul rapid de fotografii pe rețelele de socializare. Despre ce noutăți este vorba în cazul de față aflați din rândurile de mai jos! 

Google Camera

Avem în primul rând parte de o interfață mai aerifistă, opțiunile precum bliț, timer și altele fiind ascunse în spatele unui meniu ce poate fi accesat apăsând săgeata din zona superioară pe care o vedeți în capturile de mai sus. Apare și opțiunea de a schimba modul default 4:3 la 16:9, iar sliderele pentru zoom și deschidere diafragmă sunt acum vizibile doar când facem tap pentru focus sau gestul pinch to zoom. 

Google Camera

Primim și buton shutter actualizat, dar și o unealtă de tip nivelă pentru îndreptarea unghiului de fotografiere. Se mai oferă o funcție de sugestii de încadrare în fotografii și opțiunea Social Share pentru distribuirea rapidă a imaginilor capturate către prietenii de pe rețele de socializare precum Messenger, Instagram Stories, Telegram sau Snapchat. 

Google Camera 7.1 poate fi descărcată de aici sub formă de .apk, sau puteți aștepta sosirea sa în Google Play.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×