Google Wallet primeşte un nou web app, cu elemente de Material Design

983 ori
<b>Google Wallet primeşte un nou web app, cu elemente de Material Design</b>Deși ne așteptam ca odată cu lansarea lui Android Pay, Google Wallet să fie lăsat deoparte, iată că această soluție nu este uitată și astăzi primește un refresh în cazul versiunii web. Actualizarea cea mai importantă este constituită de către faptul că

Odată cu lansarea lui Android Pay, Google Wallet a părut să treacă în plan secundar, dar soluţia există în continuare. Azi aflăm că ea primeşte un nou web app, cu o nouă interfaţă, bazată pe Material Design. Wallet are ca scop trimiterea şi primirea de bani, complet gratuit, pentru posesorii de carduri de debit.

Google Wallet

Reţineţi că Google Wallet concurează mai degrabă cu PayPal, decât cu Apple Pay sau Samsung Pay. Cine dorea să facă plăți simplu şi intuitiv din browserul de pe PC sau alt device are acum şi această variantă şi aşteptăm ca ea să fie oferită în curând la tot mai multe tipuri business-uri, de la plata facturilor până la comenzi de mâncare online. Google Wallet are avantajul că transferă automat banii către banca voastră.

Google Wallet

Prin PayPal sau serviciul Venmo banii pe care îi primeaţi stăteau în eter până îi transferaţi manual în contul bancar. Cât despre noul web app, are o interfaţă simplă, cu un formular clasic în mijloc, în care precizaţi suma, destinatarul şi apăsaţi pe "send". Rămâne de văzut dacă această soluţie va prinde la public şi dacă se va lansa şi internaţional, dar nu strică un rival solid pentru PayPal totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×