Google Maps în varianta pentru Android primeşte un mod WiFi only şi opţiune de a descărca hărţi pe cardul SD

1.803 ori
<b>Google Maps în varianta pentru Android primeşte un mod WiFi only şi opţiune de a descărca hărţi pe cardul SD</b>Seria de update-uri oferite de către Google pentru aplicațiile proprii continuă și astăzi, zi în care este rândul lui Maps să beneficieze de o actualizare interesantă pentru platforma Android. Acest update ne aduce în primul rând posibilitatea de a

Google Maps continuă să evolueze, în varianta sa pentru mobil şi aplicaţia de pe Android a primit o actualizare importantă cu această ocazie. Astfel, aflăm că există acum suport pentru descărcare a datelor legate de hărţi pe carduri SD şi o opţiune WiFi only pentru Google Maps.

Google Maps

Cele două funcţii sunt destinate utilizatorilor care au un telefon de buget, cu stocare internă limitată, sau celor cu cartelă Prepay şi puţine date. Opţiunea WiFi only e utilă şi pentru cei care călătoresc mult şi nu vor să îşi încarce factura în roaming facand trafic in Maps. Aplicatia avea de ceva vreme suport pentru descărcarea offline a porţiunilor unor hărţi, dar uneori aceste downloaduri ocupau mulţi MB. Astfel, de acum încolo găsim în secţiunea Settings a aplicaţiei opţiunea foarte utilă "WiFi Only".

Google Maps

Google menţionează chiar în postarea de pe blogul propriu că există şi telefoane de buget cu 4 GB stocare sau chiar şi modele mai bine dotate cu doar 8 GB spaţiu, iar în ziua de azi aceste capacităţi nu mai sunt de ajuns. Pe lângă aceste actualizări, Google oferă şi extra informaţii despre transport în Maps, integrand servicii că Go Jek sau Grab în ASia de Sud Est, dar şi Gett, Hailo şi MyTaxi în Irlanda, Polonia, Italia, Rusia şi Israel.

Găsiţi aici cea mai nouă versiune de Maps. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×