Google Earth primeşte suport VR, HTC Vive inaugurează noua aplicație de explorare a Pământului (Video)

926 ori
<b>Google Earth primeşte suport VR, HTC Vive inaugurează noua aplicație de explorare a Pământului (Video)</b>La apariția lui Google Earth eram complet captivați de conceptul de a vizita din fața calculatorului orice țară și oraș din lume, asta cu doar câteva click-uri. Pentru că tehnologia a avansat, astăzi este lansat Google Earth VR, aplicație care după cum

Îmi amintesc şi acum fascinaţia pe care o reprezenta utilizarea lui Google Earth pe PC şi posibilitatea de a învârti globul şi a detalia orice porţiune din Terra direct pe PC la mijlocul anilor 2000. Ulterior funcţia era savurată şi pe o tabletă Nexus 7 sau pe un telefon, iar azi trecem la nivelul următor, adică la VR.

Google Earth VR

Aflaţi că acum există Google Earth VR, care ne permite să explorăm Planeta Mamă în realitate virtuală, sub forma unei aplicaţii disponibile gratuit pe Steam pentru HTC Vive. VR-ul aduce noi perspective asupra peisajelor şi oraşelor planetei noastre. Putem vedea metropole de deasupra, privi munţi, păduri, oceane şi monumente şi evident şi Pământul din spaţiu.

Google Earth VR

Vom avea reprezentate pe ecran cu mici itemuri controllerele lui HTC Vive. Cel stâng va afişa un glob pământesc în miniatură, astfel încât să vedem regiunea în care ne aflăm, iar controllerul drept ne permite să facem panning cu un pointer virtual pentru a naviga mai precis. Fotografii din satelit şi imagini 3D se combină aici pentru a ne oferi o imagine cât mai clară a zonelor de pe glob. Putem vizualiza la 360 de grade peisajele, în mai toate zonele celebre.

E surprinzător că nu există suport pentru Google Daydream încă şi vă spun de pe acum vă trebuie un PC capabil pentru a vă juca cu HTC Vive în aceste condiţii. Google face şi recomandări de destinaţii şi trebuie să recunosc că aplicaţia arată uimitor. Aruncaţi o privire peste clipul de mai sus dacă nu mă credeţi. Orele de geografie nu vor mai niciodată la fel odată cu acest soft în varianta VR!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×