HTC lanseaza "Romanian Android Challenge", concurs pentru developerii Android

2.692 ori
<b>HTC lanseaza "Romanian Android Challenge", concurs pentru developerii Android</b>HTC tocmai a anuntat lansarea concursului "Romanian Android Challenge", o competite autohtona destinata dezvoltatorilor de aplicatii pentru Android. Aplicatiile pot fi inregistrate pana in data de 31 mai, cu mentiunea ca softul trebuie sa fie nou si...

HTC tocmai a anuntat lansarea concursului "Romanian Android Challenge", o competite autohtona destinata dezvoltatorilor de aplicatii pentru Android. Aplicatiile pot fi inregistrate pana in data de 31 mai, cu mentiunea ca softul trebuie sa fie nou si nepublicat anterior. Aveti sansa de a castiga premii de pana la 3000 de euro si mai multe detalii aflati din randurile urmatoare.

Va puteti inscrie aplicatia pe site-ul concursului - www.androidchallenge.ro, in una dintre cele 5 categorii disponibile: Lifestyle, Tools, Media, Rețele Sociale sau Jocuri. Apps-urile vor trebui sa fie gratuite, sa includa si o versiune in lima romana si sa nu fi ajuns pe Android Market pana acum. Premiile disponibile pentru aceasta competitie sunt de 3000, 2000 si 1000 de euro, in functie de clasare.

Jurizarea va fi realizata de catre un grup de specialisti in telecomunicatii, antreprenori si membri ai comunitatii, dar va exista si o runda pentru votul publicului, oricine putand vota aplicatia preferata. Criteriile folosite de juriu sunt originalitatea, utilizarea tehnologiilor oferite de platforma Android, designul accesibil si user-friendly, plus aplicabilitatea pe piata din Romania.

Participantul care creaza aplicatia cea mai apreciata de catre public va primi un telefon HTC Desire drept premiu. Pentru mai multe detalii si regulamentul concursului, aruncati o privire aici.

Totodata, la randul lui, Mobilissimo.ro invita participantii sa publice aceste aplicatii si pe HTC-Club.ro, astfel utilizatorii de terminale Android, le vor putea testa si comenta.

UPDATE:

"In urma mesajelor primite de la dezvoltatorii interesati de concursul nostru intentionam sa permitem inscrierea in concurs a aplicatiilor care indeplinesc criteriul Quietly Brilliant publicate in Android Market incepand cu data de 2.04.2010.

Sunteti de acord cu aceasta modificare a regulamentului competitiei?

Puteti vota aici

Asteptam voturile voastre pana luni 10.05.2010, ora 17.00."

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×