Samsung Mobile iti aduce un televizor LCD sau telefoane mobile cu Primavara Virtuala

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.310 ori
<b>Samsung Mobile iti aduce un televizor LCD sau telefoane mobile cu Primavara Virtuala</b>Samsung Mobile tocmai a lansat o provocare online, pe numele sau Primavara Virtuala. Disponibila la aceasta adresa, competitia a debutat pe 1 mai si va va aduce fie un telefon Samsung Monte S5620, fie un handset Samsung E2120, sau poate chiar un televizor...

Samsung Mobile tocmai a lansat o provocare online, pe numele sau Primavara Virtuala. Disponibila la aceasta adresa, competitia a debutat pe 1 mai si va va aduce fie un telefon Samsung Monte S5620, fie un handset Samsung E2120, sau poate chiar un televizor LCD nou.

Participantii au la dispozitie pana pe 22 mai sa adune "uneltele" de gradinarit intr-un cos, colectand intre timp muguri, bulbi, fluturi si greble, intr-un joc online amuzant. Punctajul va va fi afectat daca adunati molii, buruieni sau melci, deci feriti-va de ele! Va veti baza pe un microsite interactiv, cu o tema primavaratica, pentru a fi ghidati in acest univers si pentru a primi indicii cu privire la locurile unde se ascund obiectele necesare.

Samsung Spring fever

Castigatorul fiecarei zile este ales dintre cei cu cele mai mari punctaje, iar la finalul competitiei cel mai priceput gradinar va castiga marele premiu, un televizor LCD. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si tot ce trebuie sa faceti este sa va intregistrati pe site-ul Samsung Mobile, intrand apoi in competitie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×