Huawei se aliază cu ruşii de la Yandex pentru un rival Google Maps; Huawei Maps vine în octombrie

1.165 ori
<b>Huawei se aliază cu ruşii de la Yandex pentru un rival Google Maps; Huawei Maps vine în octombrie</b>Huawei se distanţează tot mai mult de furnizorii săi de aplicaţii, servicii, software şi mai nou pregăteşte propria soluţie de cartografiere. Aşa numitul Huawei Maps ar trebui să vină în octombrie şi aflaţi în rândurile

Huawei se distanţează tot mai mult de furnizorii săi de aplicaţii, servicii, software şi mai nou pregăteşte propria soluţie de cartografiere. Aşa numitul Huawei Maps ar trebui să vină în octombrie şi aflaţi în rândurile următoare ce ştim despre el.

Yandex

Pe această piață în care Apple are Apple Maps, Microsoft are Bing Maps, iar Google Maps rămâne totuşi favoritul tuturor, Huawei vrea să facă lucrurile diferit. Pentru început va lansa un Map Kit în această toamnă, iar Huawei Maps vine în octombrie. Map Kit este destinat dezvoltatorilor, pentru a crea aplicaţii care să folosească soluţiile de cartografiere Huawei.

Proiectul e pe filieră rusă, folosind know how-ul firmei Yandex din Rusia. Contribuie şi Booking.com, care avea deja un parteneriat strâns cu Huawei, având aplicaţia preinstalată pe mai toate telefoanele sale. Huawei Maps va fi disponibil în 40 de limbi şi va acoperi 150 de ţări şi regiuni. Aplicaţia va oferi informaţii în timp real despre schimbările de trafic şi va recunoaşte chiar şi momentul când maşinile schimbă benzile.

Se pregătesc şi funcţii de augmented reality, în stilul celor lansate recent în Google Maps. Map Kit este doar o parte din pachetul pregătit pentru dezvoltatori, care include şi Site Kit, Location Kit, Drive Kit şi Scan Kit. Aceasta este doar una dintre mutările de independenţă şi desprindere de Google, probabil urmate şi de altele de gen, care ar trebui să îngrijoreze puţin posesorii de telefoane Huawei cu Android.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×