Smartphone-ul pliabil Xiaomi suferă modificări la nivel estetic; Privim asupra design-ului actualizat prin intermediul unui brevet

698 ori
<b>Smartphone-ul pliabil Xiaomi suferă modificări la nivel estetic; Privim asupra design-ului actualizat prin intermediul unui brevet</b>Printre companiile de pe piață ce ne pregătesc smartphone-uri pliabile îi avem și pe cei de la Xiaomi, firmă de origine chineză care în urmă cu doar câteva luni dezvăluia publicului un prototip foarte interesant

Printre companiile de pe piață ce ne pregătesc smartphone-uri pliabile îi avem și pe cei de la Xiaomi, firmă de origine chineză care în urmă cu doar câteva luni dezvăluia publicului un prototip foarte interesant. Acela avea un ecran de mari dimensiuni ce se poate plia în două părți (stânga și dreapta), modalitate prin care devenea mai compact și ușor de purtat în buzunar. 

Brevet Xiaomi

Astăzi descoperim un brevet proaspăt primit de către Xiaomi, unul care la prima vedere pare a descrie o variantă actualizată a design-ului anterior văzut sub formă de prototip. Aflăm că brevetul a fost publicat pe data de 5 august și că se merge pe aceeași idee a unui ecran generos ca diagonală ce se poate plia în două părți. 

Brevet Xiaomi

Pe seama schiței și a randărilor realizate de către Letsgodigital.org putem remarca faptul că terminalul adoptă un singur port de conectivitate, cel USB Type-C de la bază. Vedem și zona balamalelor (două la număr) și de această dată și un setup foto triplu sau dual + bliț LED în zona din spate - ceva ce lipsea chiar și de pe terminalul prototip. 

Brevet Xiaomi

Observăm muchii destul de ascuțite ale device-ului pliabil de față și totodată faptul că marginile panoului frontal din jurul ecranului sunt chiar înguste comparativ cu pliabilele prezentate deja pe piață. La prima vedere nu par a fi integrate butoane fizice pe acest dispozitiv, semn că Xiaomi ar putea merge pe ruta unor senzori capacitivi pentru controlul volumului.

Este greu de spus dacă brevetul de față va deveni realitate sau nu într-un viitor apropiat dar așteptăm cu mare interes debutul primului pliabil Xiaomi, mai ales dacă zvonul potrivit căruia prețul său va fi la jumătatea lui Galaxy Fold se va adeveri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×