Huawei și Microsoft prezintă o soluție de traducere neurală ce debutează pe smartphone-ul Mate 10

1.977 ori
<b>Huawei și Microsoft prezintă o soluție de traducere neurală ce debutează pe smartphone-ul Mate 10</b>Aflăm astăzi faptul că cei de la Huawei aduc pe noua serie de terminale Mate 10 și aplicația Microsoft Translator, soluție de traducere neurală posibilă grație procesorului Kirin 970 de la interior. Această soluție promite traducerea în timp

Ultima modă în rândul producătorilor de smartphone-uri este aceea de a oferii soluții AI pe terminalele aduse pe piață, seria Mate 10 fiind un exemplu recent. Compania producătoare, adică Huawei a dorit să pună serios la treabă această tehnologie și de aceea s-a aliat cu Microsoft pentru dezvoltarea unei soluții de traducere neurală despre care aflați mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Microsoft Translator

Aceste două părți au venit pe smartphone-urile Mate 10, Mate 10 Pro și Mate 10 Porsche Edition cu o aplicație numită Microsoft Translator ce ne oferă posibilitatea de a descărca pachete de limbi offline, fix precum facem în cazul hărților pentru diverse soluții de navigare GPS.

Traducere neurală este posibilă grație procesorului HiSilicon Kirin 970 ce aduce o unitate de procesare neurală (NPU) și care contribuie atât la o traducere de calitate, cât și la o traducere mult mai rapidă decât în prezent. Aceste pachete de limbi vor fi aparent cu 50% mai mici ca dimensiune, lucru de apreciat pe terminalele cu spațiu de stocare limitat și aflăm că în acest moment, aplicația Microsoft Translator este inclusă din fabrică pe device-urile mai sus menționate.

De asemenea, traducerea se poate realiza pe bază de materiale audio, text, dar și prin detectarea textului din fotografii. Pachetele ce pot fi descărcate sunt următoarele: Arabă, Chineză, Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Japoneză, Coreeană, Portugheză, Rusă, Spaniolă și Thailandeză. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×