Ineditul dispozitiv Microsoft Courier apare în noi schițe; tabletă cu display dual și sistem de atașare magnetic

993 ori
<b>Ineditul dispozitiv Microsoft Courier apare în noi schițe; tabletă cu display dual și sistem de atașare magnetic</b>Vedeam în urmă cu aproximativ 3 săptămâni o serie de schițe parte dintr-un brevet semnat Microsoft ce ne dezvăluia o tabletă a viitorului cu display dual și modalitate de atașare magnetică. Astăzi apar noi asemenea schițe care ne prezintă produsul

La sfârșitul lunii trecute apăreau schițe ale terminalului numit Microsoft Courier, tabletă cu două display-uri ce se deschide precum o carte mărindu-se astfel suprafața de afișare a imaginii, iar astăzi își fac apariția online noi astfel de schițe parte dintr-un brevet  completat la data de 20 noiembrie 2015 și publicat abia pe 25 mai 2017.

Microsoft Courier

Acesta ne prezintă produsul din mai multe unghiuri, atât deschis în formă de tabletă, cât și închis - moment în care avem practic un phablet pe care îl putem purta cu ușurință în buzunar. Această nouă scăpare poate să ne confirme într-un fel sau altul că cei de la Microsoft nu au abandonat complet această idee, fiind totuși șanse foarte mici să vedem produsul transpuns în realitate în viitorul apropiat.

Microsoft Courier

Aflăm din aceste brevete faptul că device-ul va avea 3 configurații după cum urmează: 0 grade - închis, 180 grade - deschis, respectiv 360 grade atunci când este deschis complet. Pe lângă aceste schițe, reapar online și imagini ale unui concept marca Microsoft unde vedem un astfel de terminal hibrid ce se poate utiliza atât pe post de tabletă, cât și pe post de phablet - la dimensiuni ceva mai reduse aici.

Microsoft Courier

Rămâne de văzut ce alte scăpări vor mai ajunge online în perioada următoare și dacă rivalii Microsoft pregătesc ceva similar la rândul lor. Ideea de a avea în buzunar un asemenea dispozitiv care să îndeplinească două roluri este cu siguranță fascinantă și nu putem decât să sperăm ca tehnologia să evolueze cât mai rapid pentru ca asemenea produse să devină realitate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×