Huawei Nova 2S apare în postere de această dată; va sosi pe albastru, roz şi negru

1.268 ori
<b>Huawei Nova 2S apare în postere de această dată; va sosi pe albastru, roz şi negru</b>Continuă scăpările lui Huawei Nova 2s și vedem astăzi chiar un poster oficial care reconfirmă prezența unei camere duale selfie, dar și a unui asemenea modul în spate. Telefonul va oferi un buton home plasat frontal, asta în ciuda

Scriam de curând faptul că smartphone-ul Huawei Nova 2S a fost confirmat pentru debut pe 7 decembrie, informație confirmată de către o invitație ajunsă online. După ce am văzut câteva fotografii ale machetei sale, astăzi privim și asupra unor postere oficiale ce confirmă câteva aspecte.

Huawei Nova 2s

Avem de-a face cu un device care seamănă cu Huawei Honor 9 privit din spate şi care pare să aducă un panou frontal cu multe curburi şi aspect 18:9. Butonul Home popularizat recent pe Honor V10 rămâne la posturi, cu scanner de amprente inclus, dar selling point-ul e legat de optică. Avem două camere în spate şi două în faţă pe acest device. Ar trebui să vină cu o rezoluţie Full HD+, procesor Kirin 960, 6 GB RAM și o cameră duală cu doi senzori de 20 MP în faţă.

Huawei Nova 2s

În spate avem tot o cameră duală, dar cu senzori de 20 MP + 16 MP (fara optică Leica). Android 8.0 şi EMUI 8.0 se ocupă de software, iar zvonurile afirmă că terminalul va rămâne doar pe piaţa din China. Probabil ajunge in Europa ca Nova 3. În zona inferioară a smartphone-ului se află un port USB Type-C şi difuzorul pentru muzică.

Nu avem încă un preţ, dar pare genul de telefon care să coste în jur de 400 de dolari. Judecând după machetele din galeria de mai sus, atunci telefonul va sosi pe albastru, roz şi negru/gri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×