În sfârșit putem realiza capturi video de ecran pe Android via CyanogenMod cu ajutorul lui Screencast

1.280 ori
<b>În sfârșit putem realiza capturi video de ecran pe Android via CyanogenMod cu ajutorul lui Screencast</b>Koushik Dutta, membru al echipei Cyanogen a prezentat într-un clip video o nouă funcție din faimosul ROM. E vorba despre Screencast, care permite capturi video ale ecranului terminalului Android. &nbsp; Cu această funcție veți putea realiza și...

Koushik Dutta, membru al echipei Cyanogen a prezentat într-un clip video o nouă funcție din faimosul ROM. E vorba despre Screencast, care permite capturi video ale ecranului terminalului Android.

Cu această funcție veți putea realiza și captura audio în vreme ce înregistrați ce se afla pe ecran. Dacă în cazul capturii foto de ecran e de ajuns o combinație de buton Home cu Power sau Volum Jos, pentru captura video lucrurile se complică. Astfel, după ce apăsați pe Power și Volum Sus, screencast va porni înregistrarea și va înregistra și vocea utilizatorului se pare.

Veți putea opri înregistrarea din zona de notificări, unde veți putea seta și afișarea atingerilor pe ecran. Aveți un demo video mai jos, iar această funcție va sosi în CyanogenMod 10.2 Nightly. Pe Twitter și Google+ fanii CyanogenMod speculează deja cu privire la modelul pe care a fost realizat acest demo, favoritul fiind Oppo N1.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×