Google pune la dispoziția utilizatorilor pachetul OTA Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Nexus 6P

1.115 ori
<b>Google pune la dispoziția utilizatorilor pachetul OTA Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Nexus 6P</b>De astăzi, Google pune la dispoziția utilizatorilor de terminale Nexus 6P pachetul software OTA Android 7.0 Nougat ce conține update-ul de securitate pentru luna septembrie, și care rezolvă problema cu performanța scăzută și cea a autonomiei slabe. Noul

La scurt timp după anunțul referitor la debutul versiunii finale Android 7.0 Nougat, utilizatorii de terminale Nexus au putut opta pentru instalarea noului release odată cu înregistrarea în programul Android Beta despre care v-am vorbit aici în cadrul unui articol. De astăzi posesorii de terminale Nexus 6P pot descărca direct pachetul software OTA și instala update-ul manual pe smartphone-ul din dotare.

Este vorba despre versiunea NRD90U ce conține update-urile de securitate pentru luna septembrie, și care rezolvă problemele întâmpinate anterior cu nivelul de performanță scăzut și cu autonomia bateriei. Avem la dispoziție atât imaginea OTA ce poate fi descărcată de aici, cât și fișierul Factory Image prin care se va reseta telefonul complet și totodată actualiza sistemul de operare.

După cum bine știți, așteptăm ca pe data de 4 octombrie cei de la Google să ne prezinte oficial noile modele Nexus/Pixel pregătite pentru acest an - terminale dezvoltate în parteneriat cu HTC. În vreme ce varianta phablet va oferi un design similar lui HTC 10, modelul compact cu display de 5 inch va adopta un look ceva mai diferit cu o treime din panoul spate realizat din sticlă, iar restul carcasei din metal.

Vom primi în mare parte dotări hardware identice, precum un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, un chip de 4 GB memorie RAM și un scanner de amprente la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×