Hangouts primeşte în sfârşit suport pentru mesagerie video, în varianta pentru Android

969 ori
<b>Hangouts primeşte în sfârşit suport pentru mesagerie video, în varianta pentru Android</b>Într-un final iată că aplicația Hangouts primește acum și suport pentru mesagerie video în cazul versiunii destinate platformei Android. Interesant este faptul că utilizatorii iOS aveau posibilitatea de atașare a unor astfel de materiale de o bună perioad

Aplicaţia Hangouts a ajuns la versiunea 11 pe Android şi ca funcţie principală a acestei variante este suportul pentru mesagerie video. E interesant că Hangouts pentru iOS suporta deja trimiterea de atașamente video de acest tip de ceva vreme.

Hangouts

Acum veţi putea beneficia şi voi de această funcţionalitate, dacă descărcaţi APK-ul de aici, cu menţiunea că rulează doar pe terminale cu CPU 64 bit. Procesul de trimitere a unui video e foarte simplu: deschideţi aplicaţia, apăsaţi pe micul buton în formă de cameră video, înregistraţi clipul cu pisici sau îngheţata care se topeşte şi apoi confirmaţi că îl trimiteţi.

Hangouts

Urmează apoi o bară de procesare circulară, ca la Whatsapp, pe măsură ce se procesează şi apoi e gata clipul pentru playback şi la destinatar. Problema e că nu există playback inline, ci trebuie deschis clipul într-o aplicaţie separată. Pe iOS filmarile pot fi de până la 2 minute, dar pe Android pot fi şi mai lungi chiar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×