Cyanogen Inc. trece prin restructurări şi concedieri, s-ar putea reorienta spre aplicaţii

1.633 ori
<b>Cyanogen Inc. trece prin restructurări şi concedieri, s-ar putea reorienta spre aplicaţii</b>Creatorul celui mai popular ROM Android, și anume Cyanogen Inc. pornea cu mari speranțe la drum acum câțiva ani, dar situația actuală se pare că împinge compania către o reorientare. De asemenea, se anunță și restructurări la nivel global, numeroși

Se pare că nu totul e roz pentru Cyanogen, creatorul celui mai popular ROM pentru Android, care pornea pe drumul startupurilor cu speranţe mari cu câţiva ani în urmă, dar acum pare gata să arunce prosopul. Există informaţii că firma se pregăteşte de concedieri, restructurare şi o reorientare.

Concedierile se vor face la nivel global, afectând în special zona open source a acestui startup. S-ar putea renunţa complet la acel segment, iar compania să se axeze pe dezvoltarea de aplicaţii pe viitor. Chiar Steve Kondik, fondatorul Cyanogen ar realiza interviurile pentru disponibilizare. 30 dintre cei 136 de angajaţi au fost deja puşi pe liber.

Birourile firmei din Lisabona şi India au fost închise şi chiar şi persoanele care se ocupau cu suport şi comunitate au fost înştiinţate că nu mai e nevoie de ele. Redirecţionarea e sub conducerea lui Lior Tal, noul COO al companiei, iar CEO-ul Kirt McMaster a refuzat să comenteze oficial pe tema concedierilor. Speram să nu cedeze acest startup şi să îl vedem cumpărat de un gigant.

La urma urmei ei sunt cei care au refuzat o ofertă de la Google cu ceva vreme în urmă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×