Instagram soseşte pe Windows 10 Mobile, deocamdată în fază beta

1.053 ori
<b>Instagram soseşte pe Windows 10 Mobile, deocamdată în fază beta</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma apărea pe web un clip video cu o portare a aplicaţiei Instagram de pe iOS pe Windows 10 Mobile, iar azi aflăm că acea aplicaţie a sosit cu adevărat pe platformă mobilă Microsoft. Softul poate fi descărcat şi de...

Cu câteva zile în urma apărea pe web un clip video cu o portare a aplicaţiei Instagram de pe iOS pe Windows 10 Mobile, iar azi aflăm că acea aplicaţie a sosit cu adevărat pe platformă mobilă Microsoft. Softul poate fi descărcat şi de către public şi e în varianta beta.

Designul e în ton cu abordarea Windows 10 Mobile şi secţiunile principale din meniuri se afla în zona inferioară a ecranului, inclusiv Home, căutare şi favorite. Deocamdată echipa din spatele Instagram declară că aşteaptă cât mai mult feedback pentru aplicaţie, pentru a scăpa de posibilele buguri şi a trece la următoarea etapă de dezvoltare.

Scopul lui Instagram este de a captura instantanee cu ceea ce vedeţi în jur, aplicând şi filtre ce au ajuns deja cunoscute şi asociate cu acest serviciu. Cu ceva vreme în urma Instagram a introdus şi suport pentru upload şi editare cu filtre şi pentru clipuri video, dar există şi aspectul de socializare aici, urmărind vedete pe Instagram şi postând comentarii şi like-uri.

Au fost confirmate şi câteva probleme cu stabilitatea aplicaţiei, existând crash-uri de-a lungul utilizării sale, mai ales la logarea din Facebook şi utilizarea funcţiei "Share to". Puteţi descărca aplicaţia de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×