Instagram soseşte pe Windows 10 Mobile, deocamdată în fază beta

1.083 ori
<b>Instagram soseşte pe Windows 10 Mobile, deocamdată în fază beta</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma apărea pe web un clip video cu o portare a aplicaţiei Instagram de pe iOS pe Windows 10 Mobile, iar azi aflăm că acea aplicaţie a sosit cu adevărat pe platformă mobilă Microsoft. Softul poate fi descărcat şi de...

Cu câteva zile în urma apărea pe web un clip video cu o portare a aplicaţiei Instagram de pe iOS pe Windows 10 Mobile, iar azi aflăm că acea aplicaţie a sosit cu adevărat pe platformă mobilă Microsoft. Softul poate fi descărcat şi de către public şi e în varianta beta.

Designul e în ton cu abordarea Windows 10 Mobile şi secţiunile principale din meniuri se afla în zona inferioară a ecranului, inclusiv Home, căutare şi favorite. Deocamdată echipa din spatele Instagram declară că aşteaptă cât mai mult feedback pentru aplicaţie, pentru a scăpa de posibilele buguri şi a trece la următoarea etapă de dezvoltare.

Scopul lui Instagram este de a captura instantanee cu ceea ce vedeţi în jur, aplicând şi filtre ce au ajuns deja cunoscute şi asociate cu acest serviciu. Cu ceva vreme în urma Instagram a introdus şi suport pentru upload şi editare cu filtre şi pentru clipuri video, dar există şi aspectul de socializare aici, urmărind vedete pe Instagram şi postând comentarii şi like-uri.

Au fost confirmate şi câteva probleme cu stabilitatea aplicaţiei, existând crash-uri de-a lungul utilizării sale, mai ales la logarea din Facebook şi utilizarea funcţiei "Share to". Puteţi descărca aplicaţia de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×