Microsoft va înlătura aplicaţia radio FM de pe Windows 10 Mobile

1.818 ori
<b>Microsoft va înlătura aplicaţia radio FM de pe Windows 10 Mobile</b>Din câte se pare, Microsoft a decis înlăturarea aplicației Radio FM de pe Windows 10 Mobile, și asta pentru a promova streaming-ul de radio online. Acest lucru iese la iveală prin intermediul unui membru al programului Insider ce a remarcat faptul că

Microsoft ar fi luat decizia de a înlătura aplicaţia Radio FM de pe Windows 10 Mobile, probabil pentru a încuraja diferitele soluţii şi aplicaţii radio online. Iniţial totul părea a fi un bug, pentru că diferiţi utilizatori Windows 10 Mobile semnalau luna trecută faptul că nu le mai funcţionează aplicaţia radio FM.

Un membru al programului Insider a confirmat această abordare de la Microsoft şi decizia de a renunţa la aplicaţia în cauză. Asta înseamnă că aplicaţia FM Radio nu va exista pe lista de softuri instalate, dar aplicaţiile third party precum Pandora sau iHeart Radio vor funcţiona în continuare fără probleme, cu funcţie radio FM la pachet.

E posibil ca Microsoft să fi luat această decizie pentru ca a considerat că terţele părţi au aplicaţii radio mai bune decât cea stock din Windows 10 Mobile. Sau poate că Microsoft pregăteşte un serviciu muzical cu radio la pachet, pentru a rivaliza cu Apple Music, cine ştie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×