RMQ5018 este un telefon Windows 10 Mobile cu carcasă ultra rezistentă, preţ deloc rău

1.343 ori
<b>RMQ5018 este un telefon Windows 10 Mobile cu carcasă ultra rezistentă, preţ deloc rău</b>Descoperim astăzi un terminal Windows 10 Mobile ceva mai diferit, unul de tip rugged ce este intitulat RMQ5018. Acest produs adoptă sistemul de operare al celor de la Microsoft și după cum vă puteți da seama primim și o carcasă ultra-rezistentă menită

Windows 10 Mobile e văzut că un produs mai degrabă enterprise şi de nişa la ora actuală, decât unul mainstream, iar printre nişe se numără şi cea rugged. Dacă e să facem o analiză mentală rapidă, spre exemplu vedem mai multe tablete rugged cu Windows 10 decât cu Android, iar aceasta distribuire s-ar putea aplica şi în zona smartphone. Azi descoperim handsetul RMQ5018 care vine cu OS-ul Microsoft şi preţ accesibil.

RMQ5018

Avem de-a face aici cu un smartphone cu dotări modeste, ce includ un procesor Qualcomm Snapdragon 210, un ecran 720p de 5 inch şi certificare IP68. Acest standard dezvăluie faptul că terminalul e complet protejat contra prafului şi poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 4 metri, rămânând utilizabil. Produsul costă sub 130 de dolari şi vine cu două sloturi SIM, 1 GB RAM, 8 GB stocare, o cameră de 8 MP în spate şi frontală de 2 MP.

Primim şi suport NFC opţional, WiFi, GPS, Bluetooth şi o baterie de 3200 mAh. Conectivitatea LTE e oferită la pachet, plus un an de garanţie, iar RMQ5018 e vândut prin retailerul Alibaba. Cumpărătorii pot găsi terminalul şi cu Android 5.0 la bord şi îi pot personaliza brandingul. Rezistenţa la şocuri nu pare a fi prezentă pe listă, dar la un asemenea preţ ne mulţumim cu ce primim.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×