Logitech lansează noi aplicaţii pentru controlul boxelor portabile UE Boom şi Megaboom, cu suport pentru Alexa

1.556 ori
<b>Logitech lansează noi aplicaţii pentru controlul boxelor portabile UE Boom şi Megaboom, cu suport pentru Alexa</b>În urmă cu un an testam aici la Mobilissimo.ro și difuzorul Bluetooth Logitech UE Boom 2 - produs pe care l-am considerat drept cel mai bun de luat la piscină grație rezistenței sale la apă și a calității audio pe care o oferă. Astăzi descoperim că firma

Am testat cu un an în urma difuzorul UE Boom 2, pe care l-am considerat drept cea mai bună boxa de luat la piscină. În general produsele din gama Logitech Boom şi Megaboom au atribute de top, precum tăria sunetului şi rezistenţa la apă, iar creatorul lor vrea să le îmbunătăţească şi functionalitatea, lansând o nouă aplicaţie Android.

Logitech

Softul e în faza beta şi aduce printre altele şi suport pentru asistentul virtual Alexa. Ultimate Ears (UE) este brandul de acustică al celor de la Logitech şi produsele lor aveau deja aplicaţii pentru mobil asociate. Ele permiteau conectarea de multiple difuzoare împreună, schimbarea opţiunilor de egalizare şi altele de gen. Noile aplicaţii beta pentru UE Boom şi UE Megaboom vor aduce şi un update de firmware pentru difuzoare.

Apoi va trebui va să logaţi în contul Amazon pentru a pune Alexa în funcţiune. De remarcat că noul app nu vine cu suport pentru funcţia Alarm sau pentru integrare Siri şi Google Assistant. Asta mă face să mă întreb cât a plătit Amazon pentru acest boost de imagine... Evident softurile sunt gratuite şi fiind în faza beta, ele pot avea unele mici buguri.

Găsiţi aici aplicaţia pentru UE Boom şi aici pentru UE Megaboom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×