Noile tehnologii TSMC pentru procesoare de 7 nm ar putea împiedica Apple să folosească tehnica Samsung pentru CPU-ul Apple A12

1.112 ori
<b>Noile tehnologii TSMC pentru procesoare de 7 nm ar putea împiedica Apple să folosească tehnica Samsung pentru CPU-ul Apple A12</b>Din câte aflăm astăzi se pare că noile tehnologii TSMC destinate procesoarelor de 7 nm ar putea pune piedici în calea celor de la Apple în dezvoltarea chipset-ului Apple A12. Tehnica Samsung nu va putea fi folosită astfel de către gigantul din

În anii anteriori TSMC şi Samsung şi-au împărţit producţia de procesoare Apple Axx, existând uneori discrepanţe de performanţă între versiuni, deşi Apple a insistat că diferenţele sunt minime. Se pare că TSMC evoluează ceva mai rapid spre tehnologia de 7 nm, dar aici va exista o separare de Samsung aparent.

Vorbim despre chipset-urile Apple A Series din 2018, TSMC realizând un model de 7 nm FinFET, care îi va ajuta să fie furnizori singulari pentru Apple A12. Samsung ar ieşi deci din schemă. Taiwan Semiconductor Manfacturing Co (TSMC) se duelează cu Samsung pentru a îşi asigura comenzi pentru Apple A12 în acest moment. Procesorul va ajunge pe iPhone 8s/ iPhone 8 sau cum se va numi telefonul Apple de la anul.

Surse din industrie scriau recent că Samsung şi-ar fi asigurat o tranșă de chipset-uri, dar un raport mai nou afirma că nu e cazul de aşa ceva, pentru că TSMC are prim planul. Tehnologia sa ar fi mai competitivă, la nivel de producţie InFO wafer. Pe de altă parte dacă TSMC câştigă tot contractul cu Apple, ne întrebăm dacă va face faţă unor comenzi atât de mari.

Între timp sursele afirmă că Samsung şi-ar putea folosi influenţa în zona panourilor de ecran OLED pentru a convinge Apple să accepte şi un contract pentru procesoare. Sammy se află în faza de testare a tehnologiei pentru producţia de chipuri de 7 nm. Apple trebuie doar să îşi dea aprobarea. Pentru 2017 aşteptăm un procesor Apple A11 de 10 nm, produs de TSMC doar.

De la Apple A9 încoace, produs de Samsung şi TSMC, Apple a preferat să lucreze doar cu TSMC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×