Max Payne Mobile disponibil acum pe Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.284 ori
<b>Max Payne Mobile disponibil acum pe Android</b>Faimosul shooter din 2001 Max Payne a ajuns acum și pe Android, unde este disponibil sub numele de Max Payne Mobile. Jocul a fost lansat într-o variantă specială pentru terminalele cu procesor Tegra și îl găsiți în Tegra Zone, dacă sunteți...

Faimosul shooter din 2001 Max Payne a ajuns acum și pe Android, unde este disponibil sub numele de Max Payne Mobile. Jocul a fost lansat într-o variantă specială pentru terminalele cu procesor Tegra și îl găsiți în Tegra Zone, dacă sunteți curioși.

Evident îl găsiți și în Google Play Store, unde costă 2.99 dolari. Acest titlu e destul de ieftin pentru un clasic ca Max Payne, care practic a inventat multe din mecanicile de joc pe care le luăm de-a gata în ziua de azi. De la bullet time la modul de mânui două pistoale, toate acestea provin din primul Max Payne, adică jocul de față.

Aflați că s-a umblat puțin la grafică pentru a actualiza jocul pentru experiența oferită de o tabletă Tegra 3, de exemplu, clar superioară unui PlayStation sau PC din 2001. Instalarea ocupa 1.4 GB pentru acest joc, deci vă recomand să folosiți o conexiune WiFi. Puteți folosi cu ușurință un joystick conectat la telefon/tableta pentru a controla acest joc, adaptat la experiența unui controller pe terminal mobil. Jocul suporta și o funcție de socializare (Social Club) și e compatibil cu tablete că ASUS Transformer Prime, Motorola Xoom, LG Optimus Pad, HTC Flyuer, Sony Tablet S și multe altele.

Printre telefoanele suportate se număra HTC One X, One S, HTC EVO 3D, Samsung Galaxy S îI, Sony Xperia S, Xperia Play, Motorola RAZR și altele. Puteți descărca jocul de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×