Dropbox Paper, alternativă la Google Docs e acum disponibil pe iOS şi Android

1.084 ori
<b>Dropbox Paper, alternativă la Google Docs e acum disponibil pe iOS şi Android</b>O alternativă la Google Docs sosește astăzi sub formă de aplicație pentru Android și iOS chiar din partea celor de la Dropbox. Este vorba despre software-ul numit Dropbox Paper ce va permite utilizatorilor editarea, documentele chiar în timp real alături

Ştiam că Dropbox pregăteşte de ceva vreme un rival pentru Google Docs, o aplicaţie în stil Office, care să permită lucrul cu documente, tabele şi prezentări, dar şi salvarea lor în cloud. Ei bine, iată că soluţia a debutat în sfârşit, sub numele de Dropbox Paper. Ea este disponibilă gratuit pe iOS şi Android.

Dropbox Paper

Aplicaţia permite colaborarea pentru a edita documente în timp real. Softul debuta în private beta anul trecut şi de atunci e perceput ca un răspuns pentru Google Docs. Până acum Paper era disponibil doar pe web, dar iată-l sosind şi sub formă de aplicaţie. Cei care lucrează la documente, tabele sau prezentări vor putea vedea notificări legate de munca lor, comentarii, partajări şi menţiuni într-o listă bine organizată.

Dropbox Paper

Veţi putea posta comentarii în vreme ce lucraţi şi edita foarte uşor toate fişierele. Dropbox nu e la prima iniţiativă de externalizare a unor aplicaţii, deşi nu prea a avut succes cu Mailbox şi Carousel până acum. În spatele lui Paper se află întreaga forţă a cloudului Dropbox, dar sincer aruncând o privire pe web am văzut numai comentarii negative cu privire la acest serviciu.

Vouă cum vi se pare? Îl găsiţi aici pe Android şi aici pe iOS. Personal mi se pare cam barebones...

Dropbox Paper

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×