HTC Desire C disponibil pe alb prin Quickmobile.ro! Iată prețul său!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.126 ori
<b>HTC Desire C disponibil pe alb prin Quickmobile.ro! Iată prețul său!</b>HTC Desire C este un telefon de care ați mai auzit cu siguranță, deoarece la Mobilissimo.ro v-am oferit în premieră mondială recenzia sa, înainte ca el să fie lansat oficial sau să sosească în magazine. Noi am testat varianta cu carcasa...

HTC Desire C este un telefon de care ați mai auzit cu siguranță, deoarece la Mobilissimo.ro v-am oferit în premieră mondială recenzia sa, înainte ca el să fie lansat oficial sau să sosească în magazine. Noi am testat varianta cu carcasa neagră, dar iată acum telefonul disponibil la Quickmobile.ro pe alb.

Terminalul costă 1199 lei la Quickmobile și oferă experienta Android 4.0 + HTC Sense 4.0 într-un pachet compact. Cunoscut pentru o perioadă sub numele de cod HTC Golf sau HTC Wildfire C, acest telefon este mai degrabă un urmaș pentru Wildfire S, decât pentru HTC Desire. El măsoară 12.3 mm grosime, cântărește 100 de grame și are o baterie de 1230 mAh, acceasi cu cea de pe Wildfire S.

în partea frontală avem 3 butoane capacitive, specifice lui Android 4.0, iar spate observăm logo-ul Beats Audio, tehnologie disponibilă pe acest terminal. HTC Desire C are un ecran touch de 3.5 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, Bluetooth 4.0, CPU de 600 MHz și o cameră de 5 megapixeli fără bliț.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×