Mercedes Benz E-Class 2017 va sosi cu o aplicație interactivă de parcare; iată un video demonstrativ (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.303 ori
<b>Mercedes Benz E-Class 2017 va sosi cu o aplicație interactivă de parcare; iată un video demonstrativ (Video)</b>&Icirc;n lumea smartphone-urilor vedem pe zi ce trece noi și noi tehnologii care mai de care mai atractive pentru public. Același lucru &icirc;l putem spune și despre automobile, categorie de produse ce &icirc;n ultimii c&acirc;țiva ani a devenit la...

În lumea smartphone-urilor vedem pe zi ce trece noi și noi tehnologii care mai de care mai atractive pentru public. Același lucru îl putem spune și despre automobile, categorie de produse ce în ultimii câțiva ani a devenit la fel de tehnologizată ca și un smartphone dacă putem face această comparație.

După cum aflăm prin intermediul Volan.ro, un nou astfel de vehicul va fi și Mercedez E-Class 2017, automobil ce va debuta în cursul anului anul viitor. Deși la bordul acestui automobil vom regăsi o multitudine de tehnologii, trebuie să recunoaștem faptul că una dintre acestea ne-a atras atenția în mod special.

Mercedes Benz E-Class 2017 va sosi cu o aplicație interactivă de parcare; iată un video demonstrativ

Este vorba despre o aplicație de parcare a automobilului prin intermediul unui smartphone compatibil. Așa cum se poate observa și în clipul de mai jos, posesorul unui automobil E-Class 2017 se folosește de aplicația dedicată pentru a parca, sau scoate mașina din garaj prin intermediul unor gesturi simple realizate pe ecranul telefonului.

De asemenea, noul sedan de lux a germanilor va aduce și tehnologii de deblocare/închidere a portierelor prin intermediul tag-urilor NFC. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×